Известие

Collapse
No announcement yet.

Кражби на Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Проблема не са марките и моделите на колите ,а че живеем в България !
    Alfa 156 2.4 JTD
    Honda CBR600RR 2008

Comment

Доста се лъжете, ако мислите че у нас се крадат повече коли.Ние сме доста назад в тая област./Това се отнася за времето след 1997 г, преди това нещата са доста по различни/
      Ето ви някои писания по проблема.

http://dnes.dir.bg/2008/04/15/news2894777.html

http://217.75.128.36/asp2/s3nArt.asp?me ... &CDLANG=BG
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

!!!

Здравейте,
        и на един приятел му се случи неприятна случка преди около две седмици.Случката се развива в баровския квартал красна поляна.Колата е Алфа 146 Junior (с оригиналните красиви алуминиеви джанти).Тамън си я купи , обслужи я , застрахова я - както си му е редът.Вечерта я оставя пред блока.Всичко е о.к.Сутринта става излиза на балкона за глътка чист въздух и ахаахахаха да падне от балкона Колата със свалени две джанти (предна дясна и задна дясна) и по най-вандалския начин пусната да стои на дисковете.
        Поражения:криви дискове,липсващи две джанти,откъртен праг и още куп неприятности.Питам Аз на кой са му необходими тези две джанти.До там ли се стигна?Застрахователите признават само прага - боя.Чисто нова джанта от вносител - 570 Лева.
        Та ако се интересевате от Европейски метод на сваляне на джанти - тази тема ясно го описва.

И сега е момента да кажа , че той си взе нови(не същите) и двете оригинални с гуми Континентал са му останали.И се продават - двете за 180 Лева с гумите.Но за това ще пусна тема в Продава.

Comment

Абе да крадат. Кво ще се ядосвам за глупости. Аз съм с тазчета и си слагам свински опашлета да не ми избягат ама тънички де елегантни. А колата си има каско да я крадат. Ще си взема паричките и после хоп нова колица.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

КАСКО и да не ви дреме за кочините , ако я откраднат по добре даже , ще вземете по хубава

Comment

ако я откраднат по добре даже , ще вземете по хубава
              Дай-боже

П.п. Вчера трагнах с парата да купа една 156 СВ 2002 г. е не бях виждал такава гробница (на снимките беше супер),та незнам каква по хубава ще вземем !
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

ако я откраднат по добре даже , ще вземете по хубава
                Дай-боже

П.п. Вчера трагнах с парата да купа една 156 СВ 2002 г. е не бях виждал такава гробница (на снимките беше супер),та незнам каква по хубава ще вземем !
                Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

На мен на тоя етап каското не ми покрива разходите, които съм направил след това, така че нямам никаква далавера.Затова я държа на паркинг, а наистина като гледах коли, само една харесах от 15 някъде и затовая я купих одма , то не че е идеална, ама наистина другите, дето не разбирам почти нищо, бяха доста сдухани
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Тъпо е да ти откраднат колата,но по тъпо е да се опитат да ти свалят джантите,да ти отвъртат по два болта на гума и като тръгнеш да се отрепеш.Това се случи на съседа ми,но за щастие гумата му падна при скорост от 20-30км.В този случай съм съгласен да ми дигнат цялата кола,отколкото на части-мисля че ще ме боли по малко отколкото ако си вида колата без джанти,огледала или пък компютъра да са ми свили.
                    За това каско и то на реалната оценка за да няма кола за 10 хил.,застрахавка за 5 и после що ми дигнаха колата.
                    146 JTD-2000г.
                    Punto 1.2

Comment

Това не е истина,през нощта са ми счупили пред нас предния прозорец на вратата и то за нищо само претарашили колата и офейкали.Добре че панела си беше в мене,и естествено големите разправии рпу,застраховател и сервиз.Обаче в кобра нямат уплътненията за вратите,те са некви железни ако някои знае от каде да си ги намера нека сподели,защото незнам как са го напъвали ма са го изкривили доста.
                      146 JTD-2000г.
                      Punto 1.2

Comment

Колеги, напоследък зачестиха кражбите на ЕКУ-та от колите! Вчера видях Мерцедес със вандалски отрязан ЕКУ - колата става само за курник без тая част а струва 4800лв по думите на собственика. Осторожно къде си оставяте колите и КАСКО!
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          На мен на тоя етап каското не ми покрива разходите, които съм направил след това, така че нямам никаква далавера.Затова я държа на паркинг.
                          Това за мене е суер тъпо, да плащаш за каско сума ти пари и после да кихаш и на малоумните паркинги още толкова, ако не и повече на година. Естествено, че няма да ти покрива разходите, от колата не може да се печели, тя се кара, обслужва, поправя... Още като я купиш си се набутал яко, парите, които хвърляш по нея са изгорели завинаги. Въпроса е, че с каското и още малко си купуваш по-хубава и почваш по нея да хвърляш.
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

Много ми е чудно дали е разпространена практиката да се застрахова колата, после собственика да си я открадне, да и свали джанти, джамове, фарове и прочее скъпи неща, и да си гушне каското......така както си го представям не изглежда особенно сложно това......след колко месеца се плаща каското за открадната кола?????
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Много ми е чудно дали е разпространена практиката да се застрахова колата, после собственика да си я открадне, да и свали джанти, джамове, фарове и прочее скъпи неща, и да си гушне каското......така както си го представям не изглежда особенно сложно това......след колко месеца се плаща каското за открадната кола?????
                              То не е сложно и да откраднеш кола, да и свалиш всички тоя неща и да я върнеш за желязо, ама е незаконно.
                              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

Да де, но понякога човек не изпитва същото когато "краде" собствената си кола.....мисли си че може да я обяви за открадната чак когато я разпарчетоса, и предварително укрие следите и.....това му дава някакво предимство, като се има впредвид че крадените коли никой не ги търси, а се чака те сами да бъдат заловени при нещо рутинно, може да се каже че е цяло чудо че това не е разпространено в БГ.....
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X