Проблема не са марките и моделите на колите ,а че живеем в България !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кражби на Алфа 156
Collapse
X
-
Доста се лъжете, ако мислите че у нас се крадат повече коли.Ние сме доста назад в тая област./Това се отнася за времето след 1997 г, преди това нещата са доста по различни/
Ето ви някои писания по проблема.
http://dnes.dir.bg/2008/04/15/news2894777.html
http://217.75.128.36/asp2/s3nArt.asp?me ... &CDLANG=BGAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
!!!
Здравейте,
и на един приятел му се случи неприятна случка преди около две седмици.Случката се развива в баровския квартал красна поляна.Колата е Алфа 146 Junior (с оригиналните красиви алуминиеви джанти).Тамън си я купи , обслужи я , застрахова я - както си му е редът.Вечерта я оставя пред блока.Всичко е о.к.Сутринта става излиза на балкона за глътка чист въздух и ахаахахаха да падне от балконаКолата със свалени две джанти (предна дясна и задна дясна) и по най-вандалския начин пусната да стои на дисковете.
Поражения:криви дискове,липсващи две джанти,откъртен праг и още куп неприятности.Питам Аз на кой са му необходими тези две джанти.До там ли се стигна?Застрахователите признават само прага - боя.Чисто нова джанта от вносител - 570 Лева.
Та ако се интересевате от Европейски метод на сваляне на джанти - тази тема ясно го описва.
И сега е момента да кажа , че той си взе нови(не същите) и двете оригинални с гуми Континентал са му останали.И се продават - двете за 180 Лева с гумите.Но за това ще пусна тема в Продава.
Comment
-
Абе да крадат. Кво ще се ядосвам за глупости. Аз съм с тазчета и си слагам свински опашлета да не ми избягат ама тънички де елегантни. А колата си има каско да я крадат. Ще си взема паричките и после хоп нова колица."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
ако я откраднат по добре даже , ще вземете по хубава
П.п. Вчера трагнах с парата да купа една 156 СВ 2002 г. е не бях виждал такава гробница (на снимките беше супер),та незнам каква по хубава ще вземем !Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
ако я откраднат по добре даже , ще вземете по хубава
П.п. Вчера трагнах с парата да купа една 156 СВ 2002 г. е не бях виждал такава гробница (на снимките беше супер),та незнам каква по хубава ще вземем !Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
На мен на тоя етап каското не ми покрива разходите, които съм направил след това, така че нямам никаква далавера.Затова я държа на паркинг, а наистина като гледах коли, само една харесах от 15 някъде и затовая я купих одма, то не че е идеална, ама наистина другите, дето не разбирам почти нищо, бяха доста сдухани
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Тъпо е да ти откраднат колата,но по тъпо е да се опитат да ти свалят джантите,да ти отвъртат по два болта на гума и като тръгнеш да се отрепеш.Това се случи на съседа ми,но за щастие гумата му падна при скорост от 20-30км.В този случай съм съгласен да ми дигнат цялата кола,отколкото на части-мисля че ще ме боли по малко отколкото ако си вида колата без джанти,огледала или пък компютъра да са ми свили.
За това каско и то на реалната оценка за да няма кола за 10 хил.,застрахавка за 5 и после що ми дигнаха колата.146 JTD-2000г.
Punto 1.2
Comment
-
Това не е истина,през нощта са ми счупили пред нас предния прозорец на вратата и то за нищо само претарашили колата и офейкали.Добре че панела си беше в мене,и естествено големите разправии рпу,застраховател и сервиз.Обаче в кобра нямат уплътненията за вратите,те са некви железни ако някои знае от каде да си ги намера нека сподели,защото незнам как са го напъвали ма са го изкривили доста.146 JTD-2000г.
Punto 1.2
Comment
-
Колеги, напоследък зачестиха кражбите на ЕКУ-та от колите! Вчера видях Мерцедес със вандалски отрязан ЕКУ - колата става само за курник без тая част а струва 4800лв по думите на собственика. Осторожно къде си оставяте колите и КАСКО!sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеНа мен на тоя етап каското не ми покрива разходите, които съм направил след това, така че нямам никаква далавера.Затова я държа на паркинг.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Много ми е чудно дали е разпространена практиката да се застрахова колата, после собственика да си я открадне, да и свали джанти, джамове, фарове и прочее скъпи неща, и да си гушне каското......така както си го представям не изглежда особенно сложно това......след колко месеца се плаща каското за открадната кола?????"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМного ми е чудно дали е разпространена практиката да се застрахова колата, после собственика да си я открадне, да и свали джанти, джамове, фарове и прочее скъпи неща, и да си гушне каското......така както си го представям не изглежда особенно сложно това......след колко месеца се плаща каското за открадната кола?????Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Да де, но понякога човек не изпитва същото когато "краде" собствената си кола.....мисли си че може да я обяви за открадната чак когато я разпарчетоса, и предварително укрие следите и.....това му дава някакво предимство, като се има впредвид че крадените коли никой не ги търси, а се чака те сами да бъдат заловени при нещо рутинно, може да се каже че е цяло чудо че това не е разпространено в БГ....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment